AMMATTITAITOISTA HIERONTAA

Jokainen asiakas saa yksilöllisen hoidon ja hoito tehdään hänen tarpeitensa mukaan. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Kun asiakas tulee ensimmäistä kertaa hierontaan, täyttää hän esitietolomakkeen, jossa kysytään perustietojen lisäksi muun muassa ammattia ja harrastuksia. Esitietolomakkeen lisäksi teen kehonkartoituksen eli tarkistan ryhdin, liikkuvuuden sekä palpoin lihasjännitykset. Kaikkien näiden tietojen perusteella tehdään hoitosuunnitelma, jota lähdetään toteuttamaan. 

Hierontapalveluihini kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta, mobilisointi sekä kinesioteippaus. Näiden lisäksi teen Firstbeat hyvinvointianalyyseja. Firstbeatin hyvinvointianalyyseistä voit lukea lisää täältä.KLASSINEN HIERONTA VAI URHEILUHIERONTA?

 Klassisen hieronnan periaate on rentouttaa kipeitä ja kireitä lihaksia sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Se auttaa myös rentouttamaan mieltä sekä stressiä.

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilulaji, harjoituskausi ja harjoitusohjelma. Hoidon avulla pyritään edesauttamaan urheilijan suorituksia sekä ennaltaehkäisemään lihaskipuja ja vammoja.KUKA VOI TULLA HIERONTAAN?

Vastaus on kuka vaan. Minulla käy hieronnassa ammattilaisurheilijoista ikäihmisiin. Tarvitsit sitten valmistavaa hierontaa urheilijana tai kärsit toimistotyöntekijänä päänsäryistä, olet tervetullut!

Hieronnalle on vasta-aiheita (kontraindikaatioita), jotka voivat olla esteenä/rajoittaa hierontaa

- Flunssa, kuume tai pienikin oire että voisit olla kipeä

-Antibioottikuuri

- Akuutti trauma (murtuma, palovamma, lihas- tai nivelsidevamma)

- Hemofilia (verenvuototauti)

- Alkoholi & krapula

- Syöpä (kasvainsairauksissa hoidosta tulee keskustella lääkärin kanssa ennen hoitoa)

- Osteoporoosi

- Ihottuma / ihosairaus hoidettavalla alueella

- Laskimotukos

- Sydänsairaudet

- Ihosairaus / ihottuma hoidettavalla alueella

HINNASTO


HIERONTA 25 MIN

25€

HIERONTA 50 MIN

40€

HIERONTA 80 MIN

50€

HIERONTA 110 MIN

75€

KINESIOTEIPPAUS

Sisältää lyhyen tutkimisen teipattavalta alueelta.

Hieronta-ajan yhteydessä teippaus 5€.

15€