AMMATTITAITOISTA HIERONTAA

Jokainen asiakas saa yksilöllisen hoidon ja hoito tehdään hänen tarpeitensa mukaan. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Kun asiakas tulee ensimmäistä kertaa hierontaan, täyttää hän esitietolomakkeen, jossa kysytään perustietojen lisäksi muun muassa ammattia ja harrastuksia. Esitietolomakkeen lisäksi teen kehonkartoituksen eli tarkistan ryhdin, liikkuvuuden sekä palpoin lihasjännitykset. Kaikkien näiden tietojen perusteella tehdään hoitosuunnitelma, jota lähdetään toteuttamaan. 

Hierontapalveluihini kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta, äitiyshieronta, mobilisointi, purentalihasten käsittely sekä kinesioteippaus. KLASSINEN HIERONTA VAI URHEILUHIERONTA?

 Klassisen hieronnan periaate on rentouttaa kipeitä ja kireitä lihaksia sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Se auttaa myös rentouttamaan mieltä sekä stressiä.

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon urheilulaji, harjoituskausi ja harjoitusohjelma. Hoidon avulla pyritään edesauttamaan urheilijan suorituksia sekä ennaltaehkäisemään lihaskipuja ja vammoja.


MAMAMASSAGE®

Äitiyshierontaa raskaana oleville sekä synnytyksestä palautuville. 

Raskausajan hieronnassa huomioidaan raskauden tuomat muutokset kehoon ja näiden aiheuttamia kireyksiä sekä hoidetaan mahdollisia liitoskipuja. Yleisin hieronta-asento on kylkiasento, mutta jos tämä asento aiheuttaa huonovointisuutta voidaan hieronta suorittaa myös istuma-asennossa. 

Synnytyksen jälkeinen hieronta tukee raskausajasta ja synnytyksestä palautumista. Synnytyksen jälkeen äiti voi tulla hierontaan heti kun se hyvältä tuntuu.  Jos makuuasento tuntuu vielä epämiellyttävältä voi asentona toimia paremmin kylki- tai istuma-asento. Hoidon aikana hieronnan lisäksi voidaan tutkia vatsalihaserkaumaa, harjoitella lantionpohjan aktivointia sekä mahdollista sektioarpea hoitaa. 


KUKA VOI TULLA HIERONTAAN?

Vastaus on kuka vaan. Minulla käy hieronnassa ammattilaisurheilijoista ikäihmisiin. Tarvitsit sitten valmistavaa hierontaa urheilijana tai kärsit toimistotyöntekijänä päänsäryistä, olet tervetullut!

Hieronnalle on vasta-aiheita (kontraindikaatioita), jotka voivat olla esteenä/rajoittaa hierontaa

- Flunssa, kuume tai pienikin oire että voisit olla kipeä

-Antibioottikuuri

- Akuutti trauma (murtuma, palovamma, lihas- tai nivelsidevamma)

- Hemofilia (verenvuototauti)

- Alkoholi & krapula

- Syöpä (kasvainsairauksissa hoidosta tulee keskustella lääkärin kanssa ennen hoitoa)

- Osteoporoosi

- Ihottuma / ihosairaus hoidettavalla alueella

- Laskimotukos

- Sydänsairaudet

- Ihosairaus / ihottuma hoidettavalla alueella

HINNASTO


KLASSINEN & URHEILUHIERONTA

HIERONTA 30 MIN

37€

HIERONTA 45 MIN

47€

HIERONTA 60 MIN

55€

HIERONTA 90 MIN

77 €

HIERONTA 120 MIN

92€


MAMAMASSAGE®

HIERONTA 45 MIN

57€

HIERONTA 60 MIN

65€

HIERONTA 90 MIN

87€


PURENTALIHASTEN AVAUS

PURENTALIHASHIERONTA 30 MIN

42€

PURENTALIHASHIERONTA 45 MIN

52€

PURENTALIHASHIERONTA 60 MIN

60€

Kinesioteippaus hieronta-ajan yhteydessä 5 €